Pulsul Blogurilor #5

27 octombrie 2010 by florentina.deca

Daca va intrebati ce au mai facut bloggerii in ultimele zile, nu va pot spune decat ca au facut sau incearca sa faca  fapte bune. Astfel trebuie sa amintesc de articolul lui Dragos Bucurenci despre Doamna Banu, profesoara de matematica ce are nevoie de o interventie chirurgicala si un tratament in Germania. Despre acest caz a mai scris si Cristina Bazavan, iar colegii si elevii scolii unde profesa doamna Banu au creat un blog cu aceasta poveste.

 • Daca sunteti sau nu bloggeri, trebuie sa aflati de acest articol scris de Dojo in care vorbeste despre calitatile unui blogger. Cat de important este sa le respectam? Destul de mult daca va incadrati in segmentul unor cititori pretentiosi sau a unor bloggeri profesionisti. As completa acest articol cu ideea ca nu numai un blogger are nevoie de aceste calitati, ci orice om, fie pe plan profesional, fie personal.
 • Impacarea caprei cu varza. Sau invers. Este un blog pe care doar ce l-am descoperit, dar in acest articol m-am regasit si am realizat ca oricare dintre noi, la un moment dat, cauta sa apeleze la o cunostinta in diferite domenii, pentru a scapa mai repede, mai ieftin, mai usor, etc. Dar cum ne-am simti noi oare daca mereu cineva ar veni sa ne solicite serviciile gratuit doar pentru ca ne cunoaste? Probabil nu e una dintre cele mai placute situatii.
 • Pe acest blog am citit o pilda ce merita sa ne-o insusim. Nisip si Piatra, adica ceea ce trebuie pastrat si ce nu, ce trebuie sa iertam si sa apreciem la cei de langa noi.
 • Pe blogul lui Achilianu gasim un articol despre jurnalisti si bloggeri, despre cum bloggerii nu sunt jurnalisti, dar si despre evolutia jurnalismului si trecerea lui in online. Plus un articol in care se vorbeste despre teama jurnalistului de online semnat Gabriela Malcinschi.

In final, un videoclip interesant despre cum ai putea sa schimbi Bucurestiul:


4 Comments »

 1. achilianu spune:

  Mersi de link…asa mai aflu si eu de existenta altor bloguri…
  sanatate…

 2. Gabriela spune:

  Am fost destui bloggeri care am simtit nevoia sa sprijinim campania initiata de Groparu. Asa ca nu am decat meritul de a ma fi numarat printre acestia.
  Recunosc ca pe mine m-a impresionat, in plus, si povestea vietii lui, scrisa chiar de Zolty pe propriul blog.
  Si inca ceva: cand aud despre asemenea cazuri, ma gandesc ca atata timp cat ma bucur de sanatate nu am dreptul sa ma plang de unele greutati ale vietii.
  Nu-mi ramane decat sa multumesc pentru … nominalizare.

 3. florentina.deca spune:

  @achilianu Cu placere. Si noi suntem incantati sa descoperim in fiecare zi noi bloguri de calitate, pe care sa le promovam.

  @Gabriela Am citit si speram sa se stranga cati mai multi bani si de asemenea oameni care sa ajute la reconstructia casei. Desi exista sute de mii de astfel de cazuri, fiecare trebuie sa facem tot ce se poate sa ajutam sa se mai rezolve cate unul. Sa transformam incapacitatea societatii in capacitatea noastra. Noi, oamenii, trebuie sa iti multumim pentru implicare.

 4. rasebo spune:

  Mulţam pen’ link şi prezentare. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/blogs/jiunimea.gds.ro/wp-content/themes/liquorice/footer.php on line 3